anna vall 2.jpg

ANNA VALL RIUS

Directora i Sòcia fundadora

Doctora en Dret. Mediadora i màster en mediació, professora associada de la Universitat de Barcelona. Codirectora del màster CDL & Logos Media. Experta en mediació  a l’àmbit penal i justícia restaurativa. Directora del Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya 2004 - 2010

ENTREVISTA GEMME

vidal.jpg

ANTONI VIDAL

Director adjunt

Mediador i advocat, professor de mediacióCodirector del Curs de Mediació del CICAC (Consell de l’Advocacia Catalana) i del Grau de Mediació d’Andorra i docent en diferents màsters i cursos (CICAC, ICAB, Universitat Pompeu Fabra, Universitat d’Andorra, Màster del Col·legi de Llicenciats, entre d’altres). Exerceix i compagina la professió d’advocat i mediador. És membre i soci de Logos Media i fundador d’Alter. Ha publicat diversos treballs en diferents revistes i és autor i coautor de diferents llibres dins el camp de la mediació, principalment d’àmbit civil i mercantil.    

ansel.jpg

ANSEL GUILLAMAT

Direcció de Projectes

Psicòloga clínica. Mediadora, màster en mediació IL3 UB. Especialista en ADR àmbit judicial, mediació familiar i coordinadora de parentalitat. Cofundadora i presidenta de la Secció ARC COPC Catalunya 1996-2003.

torras.jpg

SOFIA TORRAS

Noves tecnologies

Mediadora, advocada, experta en coaching

Marcel.jpg

MARCEL VIDAL

Director d'Innovació i recerca

Mediador i advocat. Membre de l'associació catalana Dret col·laboratiu.

nuria el punt 1.jpg

NÚRIA VILLANUEVA

Responsable de Formació i Pràctiques

Psicòloga social, especialització en mediació, presidenta de l’Associació de Professionals de la Mediació de Catalunya 2008-2016 Consultora de Negociació de conflictes UOC, Universitat Oberta de Catalunya.

villagrasa.jpg

CARLOS VILLAGRASA

Doctor en Dret

LINKEDIN

carmenati.jpg

EMANUELA CARMENATI

canyameres.jpg

MANEL CANYAMERAS

GarciaTome.jpg

MARGARITA GARCÍA TOMÉ

llinas.jpg

RAFA LLINÁS

martí.jpg

CRISTINA MARTÍ

LINKEDIN

Ester.jpg

ESTER MARTÍ

LINKEDIN

martín_1.jpg

ELENA MARTÍN

LINKEDIN

SENDRA.jpg

JOAN SENDRA

Valero.jpg

JAVIER VALERO

romero.jpg

BEATRIU ROMERO

LINKEDIN

vitali.jpg

PAOLA VITALI

Los profesionales de Logos Media acompañan a las personas, grupos, empresas y organizaciones, a que encuentren las mejores soluciones a sus situaciones conflictivas y discrepancias, a partir del dialogo y la comunicación positiva entre las partes.

Desde la filosofía de que las partes sean protagonistas y partícipes en la construcción del acuerdo, se logran las soluciones más eficientes, inteligentes y satisfactorias para todos.   

Gestionamos los conflictos mediantes la  mediación y los ADRs adecuados a cada situación.

MEDIACIÓN

CONVIVENCIA

ADR