Èxit de participació en la jornada "els avantatges de la mediació per a les empreses i en les r

Èxit de participació a la jornada Els avantatges de la mediació per a les empreses i en les relacions comercials. portada a terme a Vilafranca del Penedès 25 d'abril de 2018

La Federació Empresarial del Gran Penedès, la Delegació a l’Alt Penedès del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i Logos Media organitzaven aquest dimecres a la tarda al una sessió oberta.

La sessió era per exposar el procediment de la mediació, molt especialment per a empresaris, directius i responsables de les àrees de personal.

Des de l’organització es plantegen els avantatges de resoldre els conflictes entre empreses amb el procediment de la mediació. Un mètode que no fan servir les empreses del Penedès.

La diputada responsable de mediació del Col.legi d’Advocats de Barcelona, Núria Flaqué, destaca diverses avantatges per a les empreses amb la mediació. Entre d’altres solucions equitatives i més satisfactòries per les parts. També un gran estalvi de temps i econòmic. D’altra banda apunta que els efectes de la mediació poden ser els mateixos que els de les sentències judicials.

Per la seva part, la magistrada de la Secció 12 de l’Audiència Provincial de Barcelona, Raquel Alastruey, destaca que les empreses haurien d’estar interessades en la medicació per resoldre els seus problemes de la mateixa manera que no volen deixar els seus negocis en mans de tercers.

Per últim, la directora de Logos Media Anna Vall va descriure que és i com ajuda la mediació en els conflictes empresarials i mercantils.

L’acte havia de comptar amb la intervenció de la degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Ma Eugènia Gay, que finalment no va poder assistir-hi. La taula d’obertura estava constituïda pel representant del Col.legi, Jesús Sánchez, el regidor de Seguertat de l’ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, el president de la FEGP, Martí Sistané i el delegat del Col.legi d’Advocats a Vilafranca, Andreu Batlle.

PROGRAMA

Calendari: · Data: dimecres 25 d'abril · Hora: 18h30 (a 20h) · Lloc: Consell Comarcal de l'Alt Penedès · (C. Sant Julià s/n · Vilafranca del Penedès)

Obertura: · Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès · Joan Manel Montfort, regidor de Promoció Econòmica de Vilafranca del Penedès · Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès · Andreu Batlle, delegat del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona a l'Alt Penedès

Ponents: · Ma Eugènia Gay Rosell, degana de l'I·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona · Raquel Alastruey, magistrada de la Secció 12 de l'Audiència Provincial de Barcelona · Beatriu Romero Cabeza, advocada i mediadora del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya · Anna Vall Rius, mediadora i directora de Logos Media

ORGANITZEN:

COL·LABORA:

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square