Participació en la Jornada La universitat per la mediació UB 15 de febrer de 2018

Participació de Logos Media en la Jornada

LA UNIVERSITAT PER LA MEDIACIÓ

"Gestió dels conflictes i construcció dels consensos"

Barcelona 15 de febrer de 2018

Aula Magna de l’Edifici Històric de la UB Gran via de les Corts Catalanes, 585

MISSIÓ: El Gabinet d’Atenció i Mediació de la Universitat de Barcelona com a garant d’una cultura de respecte i humanització organitza una jornada per difondre la mediació com l’eina més adient en la de gestió de conflictes dins l’entorn universitari.

OBJECTIUS: - Conscienciar de la importància de la mediació en la gestió de conflictes.

- Saber diferenciar les diverses vies de diàleg i negociació existents.

- Valorar la mediació com a eina personal.

- Conèixer els diferents contextos on es pot donar la mediació.

Presidència 1:

M.E. Gay J. Elias C. Villagrasa

16:00 Presentació de la Jornada a càrrec del Dr. Joan Elias, Rector Mgfc. de la Universitat de Barcelona.

A continuació, el rector presenta a:

16:15 Excma. Sra. Ma. Eugènia Gay, degana de l’Il·ltre. Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Presidenta de la Comissió independent pel diàleg, la mediació i la conciliació. Presidenta de la Comissió de Mediació FBE (Fédération Barreaux d’Europe): “La mediació, una necessitat social”

Tot seguit, el rector presenta al Dr. Carlos Villagrasa, director de l’Observatori de mediació i defensor de la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet. professor titular de Dret Civil de la Universitat de Barcelona, qui moderarà la taula rodona.

El rector de la Universitat de Barcelona i la degana de l’Il·ltre. Col·legi de l’Advocacia de Barcelona baixen de la presidència.

Presidència 2:

16:45 Presenta i modera la Taula Rodona d’intervencions detonants, el Dr. Carlos Villagrasa, director de l’Observatori de mediació i defensor de la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet. professor titular de Dret Civil de la Universitat de Barcelona.

17:00 Sra. Anna Vall, mediadora i presidenta de Logosmedia, professora de mediació a la Facultat de dret de la Universitat de Barcelona: què és mediació? Cal aclarir el concepte.

17:15 Sr. Javier Wilhelm, mediador i director de Mediació y Convivència. Codirector del màster de mediació professional de la Universitat Pompeu Fabra: per què serveix la mediació? Posem-la en valor.

17:30 Sra. Núria Villanueva, mediadora i expresidenta de l’Associació de Professionals de la Mediació de Conflictes de Catalunya (ACDMA). Coordinadora del Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes del Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya: què ens aporta la mediació? Un canvi d’estil per millorar la nostra vida.

17:45 Sra. Blanca Barredo, mediadora i sòcia fundadora de l’Institut de Mediació Integral. Coordinadora de grups d’innovació i recerca sobre mediació de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona: La mediació en organitzacions educatives, a dins i cap a fora, per una societat millor.

18:00 Sr. Jordi Palou, mediador internacional i director de Aequitas, exdirector del Memorial Democràtic de Catalunya: El món és mediable, només el diàleg ens portarà al respecte.

18:15 Debat obert: preguntes escrites i reflexions dirigides pels participants

18:45 Conclusions finals, a càrrec del Dr. Carlos Villagrasa, director de l’Observatori de mediació i defensor de la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet. Professor titular de Dret Civil de la Universitat de Barcelona.

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags