Presentació a Catalunya del llibre "Papá, ¿por qué eres mediador? de Jose Antonio Veiga Olivares 27/10/2018

October 27, 2018

Assistència de Núria Villanueva a la Presentació del llibre "Papá, ¿por qué eres mediador? de Jose Antonio Veiga Olivares a In-mediatio a Vilassar de Mar. Gràcies Irene per la invitació i la afectuosa acollida de tots els convidats i convidades.

 

 

 

 

 

Presentació a Catalunya del llibre "Papá, ¿por qué eres mediador?, el dissabte 27 d'octubre a les 18.30 h a l'espai de diàleg In-mediatio (carrer de Sant Ignasi 10, Vilassar de Mar)
Estarà amb nosaltres l'autor, en José Antonio Veiga Olivares, company mediador de reconegut prestigi amb el qual compartirem la visió més humana del rol del mediador. Ens explicarà des de la seva experiència allò que passa no tan sols en les sessions de mediació, sinó just després... quan ja han marxat i es tanca la porta i ens quedem sols, plens d'informació, sensacions, emocions i hem de fer un "buidat" com diu ell "reunidos con nosotros mismos"
Ben segur que serà una estona molt agradable i distesa,  rere la presentació gaudirem d'un vi de l'Empordà i productes de la nostra terra, per continuar compartint experiències i projectes de la nostra professió.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Oberta matrícula de la 8a edició Màster en mediació CDL LOGOS MEDIA

September 4, 2020

1/2
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags