Acte del lliurament de títols del Màster de Mediació CDL LOGOSMEDIA 5a edició 2017-2018

La degana i la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya es complauen a convidar-vos a l’acte del lliurament de títols del Màster de Mediació, edició 2017-2018, del Col·legi i Logos Media. Hi intervindran: Maria Dolors Martí, secretària general; Carme Guil, magistrada de l'Audiència provincial de Barcelona i vicepresidenta de GEMME; Carles Villagrasa i Anna Vall Rius, directors del Màster.

Eduard Comalada, músic i màster en mediació 3a edició Dilluns 29 d'octubre de 2018, a les 18.30 h, a la Sala Ramon Fuster del Col·legi (Rambla de Catalunya, 8, principal, de Barcelona) Us preguem que confirmeu la vostra assistència: 933170428 o activitats@cdl.cat

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square