La FEGP i LOGOSMEDIA fan possible el primer Servei de mediació Eix Diari 25 02 2019

La FEGP, primera entitat empresarial amb servei de mediació

L'objectiu és tractar d'evitar el procediment judicial contenciós

REDACCIÓ VILANOVA I LA GELTRÚ 25-02-2019 17:31 Link directe a la notícia ww.eixdiari.cat

La mediació és un mètode alternatiu per a la resolució de conflictes. Es tracta d'evitar el procediment judicial contenciós. També es diu que és un propòsit de treballar amb l'altre i no contra l'altre quan es tracta d'una desavinença de qualsevol índole.

La FEGP ha fet un pas endavant en la seva aposta per la figura del mediador com a eina de prevenció i resolució de conflictes entre empreses. De fet, és la primera organització empresarial que posa en marxa un servei de mediació. Com a precedent, la mateixa entitat del Penedès i el Garraf és l'única a Catalunya que compta amb una sindicatura d'empresa.

Aquesta sindicatura d'empresa, la titular de la qual és la vilafranquina Maria Batet, intervé com a mediadora en els conflictes entre les empreses i les administracions públiques.Ara, de resultes de l’entesa amb la consultoria Logos Media, els socis de la FEGP poden sol·licitar gratuïtament una consulta de primer nivell en l’àmbit de la mediació, sigui entre empreses o sigui entre professionals. Martí Sistané, per part de la Federació, i Anna Vall, com a representant de Logos Media, van signar el compromís per posar en marxa l'àrea d'assessorament en mediaci

Logos Media crea el primer Servei de mediació en el marc d'una federació empresarial. La FEGP Gran Penedès Federació Empresarial del Gran Penedès ha donat un pas endavant en la seva aposta per la figura del mediador com a eina de prevenció i resolució de conflictes entre empreses. De fet, és la primera organització empresarial que posa en marxa un Servei de mediació.

Martí Sistané, per part de la FEGP Gran Penedès, i Anna Vall Rius com a representant de Logos Media, han signat el compromís per posar en marxa l'àrea d'assessorament en mediació, un Servei de mediació #mediacion #ADRs #mediaciondeconflictos


Anna Vall Rius: Per a tots els professionals de la mediació de Logos Media és un repte i una gran motivació poder oferir un Servei de Mediació de qualitat en el marc de la Federació Empresarial del Gran Penedès!


Núria Villanueva Rey: El diálogo, la comunicación y la mediación gestionan los desacuerdos entre empresas y organizaciones de manera eficaz y satisfactoria.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square