Especialització en Justícia restaurativa, mediació a l’àmbit penal, penitenciari i policial BCN 7 de juny fins 13 juliol 2019

March 14, 2019

 Programa sencer https://ja.cat/penal

 

ESPECIALITAT DE JUSTICIA RESTAURATIVA, MEDIACIÓ A L’ÀMBIT PENAL PENITENCIARI I POLICIAL  (60 hores, amb pràctiques integrades de 32 h.)

MÒDUL I: La Justícia Restaurativa, la mediació a l’àmbit penal. Marc jurídic Estatal i Europeo: Normativa Internacional. La reparació al Codi Penal i les seves conseqüències jurídiques i personals. La mediació i les diferents etapes del procés penal. La Justícia Restaurativa. Anna Vall Rius.

Taller a càrrec Anna Vall Rius (8 hores) 7 i 8 juny 2019

MÒDUL II: La  mediació i el Dret penal juvenil: La Llei Orgànica 5/2000 de responsabilitat penal del menor i la mediació. La  pràctica de la mediació en joves: responsabilització sobre la pròpia conducta i les seves conseqüències. El paper de la víctima. El menor infractor y la Comunitat. Bandes urbanes. Laura Sánchez Martínez

Taller a càrrec  Laura Sánchez Martínez (8 hores) 21 i 22 juny 2019

MÒDUL III: La mediació en l’àmbit penal i penitenciari: Estratègies d’aplicació pràctica. Com realitzar les entrevistes conjuntes i entrevistes individuals. El reconeixement de la víctima. L’acord realista i la comunicació al Jutjat. Mediació i violència de gènere: possibilitat de la mediació en casos en que la causa penal ha estat arxivada. Ansel Guillamat.

Taller a càrrec Ansel Guillamat (8 hores) 5 i 6 juliol 2019

MÒDUL IV: La mediació a l’àmbit de la policia: el model d’intervenció  des d’instàncies policials amb eines de mediació i negociació. Característiques pròpies i principis bàsics.  Xavier Pastor Palacios

Taller a càrrec de Xavier Pastor Palacios (8 h) 12 i 13 juliol 2019

 

Programa sencer https://ja.cat/penal

 

Email: info@logosmedia.es  Móbil: 633693350 - 629 846946 - 610255157

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Oberta matrícula de la 8a edició Màster en mediació CDL LOGOS MEDIA

September 4, 2020

1/2
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags