Especialització en Justícia restaurativa, mediació a l’àmbit penal, penitenciari i policial BCN 7 de


Programa sencer https://ja.cat/penal

ESPECIALITAT DE JUSTICIA RESTAURATIVA, MEDIACIÓ A L’ÀMBIT PENAL PENITENCIARI I POLICIAL (60 hores, amb pràctiques integrades de 32 h.)

MÒDUL I: La Justícia Restaurativa, la mediació a l’àmbit penal. Marc jurídic Estatal i Europeo: Normativa Internacional. La reparació al Codi Penal i les seves conseqüències jurídiques i personals. La mediació i les diferents etapes del procés penal. La Justícia Restaurativa. Anna Vall Rius.

Taller a càrrec Anna Vall Rius (8 hores) 7 i 8 juny 2019

MÒDUL II: La mediació i el Dret penal juvenil: La Llei Orgànica 5/2000 de responsabilitat penal del menor i la mediació. La pràctica de la mediació en joves: responsabilització sobre la pròpia conducta i les seves conseqüències. El paper de la víctima. El menor infractor y la Comunitat. Bandes urbanes. Laura Sánchez Martínez

Taller a càrrec Laura Sánchez Martínez (8 hores) 21 i 22 juny 2019

MÒDUL III: La mediació en l’àmbit penal i penitenciari: Estratègies d’aplicació pràctica. Com realitzar les entrevistes conjuntes i entrevistes individuals. El reconeixement de la víctima. L’acord realista i la comunicació al Jutjat. Mediació i violència de gènere: possibilitat de la mediació en casos en que la causa penal ha estat arxivada. Ansel Guillamat.

Taller a càrrec Ansel Guillamat (8 hores) 5 i 6 juliol 2019

MÒDUL IV: La mediació a l’àmbit de la policia: el model d’intervenció des d’instàncies policials amb eines de mediació i negociació. Característiques pròpies i principis bàsics. Xavier Pastor Palacios

Taller a càrrec de Xavier Pastor Palacios (8 h) 12 i 13 juliol 2019

Programa sencer https://ja.cat/penal

Email: info@logosmedia.es Móbil: 633693350 - 629 846946 - 610255157

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square