Jornada MEDIACIÓN, JUSTÍCIA RESTAURATIVA Y TRANSFORMACIÓN DEL CONFLICTO BCN 21 01 2020

Hora: enero 21, 2020 de 12:30pm a 2pm Ubicación: SEU UOC Calle: Avinguda del Tibidabo, 39 Ciudad/Pueblo: BCN Página Web o mapa: http://symposium.uoc.edu/45105/detail/mediacion-justicia-restaurativa-y-transformacion-del-conflicto.html Tipo de evento: jornada Organizado por: UOC

MEDIACIÓN, JUSTÍCIA RESTAURATIVA Y TRANSFORMACIÓN DEL CONFLICTO

Programa

Descripció de l'activitat: En l'actualitat la mediació s'ha convertit en objecte d'estudi de diferents disciplines acadèmiques que, des de diferents vessants, busquen com la mediació pot incidir en la reconducció de conflictes. Per a tractar la qüestió, els estudis de Dret i Ciències Polítiques de la UOC, plantejaran un diàleg interdisciplinari amb la finalitat d'examinar l'aportació que poden fer els enfocaments de la justícia restaurativa o les teories de transformació i prevenció de conflictes davant situacions socials d'extrema complexitat. Per a fer-ho es comptarà amb la intervenció d'acadèmics i de diferents professionals que treballen sobre el terreny en la mediació de conflictes.

12:30 Presentació de la Jornada

A càrrec de la Directora del Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC, Dra. Raquel Xalabarder Plantada, Catedràtica de Propietat Intel·lectual de la Universitat Oberta de Catalunya y Aura Esther Vilalta Nicuesa, Catedràtica de Dret Civil de la Universitat Oberta de Catalunya.

12:45 Taula Rodona. Mediació, justícia restaurativa i transformació del conflicte

Ponents:

·Dr. Josep Mª Tamarit Sumalla, Catedràtic de Dret Penal i Criminologia de la Universitat Oberta de Catalunya.

·Dr. Daniel Rajmil, Professor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya i Director del Master en Conflict, Peace and Security (UOC-UNITAR)

·Dr. Farid Samir Benavides Vanegas, Director de l’Àrea de Dret Penal, Processal Penal i Criminologia de la Universitat de Los Andes, Bogotá. Magistrado de la Jurisdicción especial para la Paz (Colombia). (Video)

·Sr. Luca Gervasioni, fundador de Novact

·Dra. Fatiha Serour, Alta Comissionada de Nacions Unides a Somalia. (Video)

- Ana Vall Rius. Ha sido Representante de España en el Programa Europeo sobre Justícia Restaurativa COST A-21. Fundadora de Logos media. Ha participado en diferentes proyectos de investigación sobre mediación aplicada en el ámbito penal y en casos de violencia de género.

Modera: Dra. Aura Esther Vilalta

21-01-2020 12:30

Avinguda del Tibidabo, 39, Barcelona, Espanya

Organitzat per UOC

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square