Oberta matrícula de la 8a edició Màster en mediació CDL LOGOS MEDIA

Benvolgut/da,

Estem a punt d’iniciar la vuitena edició del Màster de mediació i gestió col·laborativa de conflictes, uns estudis que us donaran accés a una professió amb molt de futur.

El Col·legi i l’entitat de Mediació Logos Media organitzen aquest màster, homologat pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, que combina les noves tecnologies d’aprenentatge en línia amb l’efectivitat de classes-taller, que permetran assolir als participants les tècniques i les habilitats mediadores necessàries per dur a terme una bona praxi de la mediació.

Aquest màster té el reconeixement del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i del Ministeri de Justícia de l’Estat espanyol.

Us oferim diverses maneres de conèixer tots els detalls sobre aquest màster i les seves sortides professionals:

[if !supportLists]· [endif]Vídeo de presentació d’aquesta nova edició.

[if !supportLists]· [endif]Presentació presencial del màster dijous 17 de setembre, a les 18 h, a la seu del CDL (Rambla de Catalunya, 8, Barcelona); capacitat limitada: és imprescindible confirmar l’assistència a activitats@cdl.cat.

[if !supportLists]· [endif]Entrevista personalitzada en línia o presencial. Cal demanar-ne cita prèvia a activitats@cdl.cat

[if !supportLists]· [endif]Tríptic amb el programa resumit

[if !supportLists]· [endif]Programa complert

Per a més informació, estem a la vostra disposició al e-mail secretaria@cdl.cat i al telèfon 933170428.

Tot esperant que us trobeu bé de salut i que estigueu passant aquesta temporada tan complexa de la millor manera possible, ben cordialment,

CDL-LOGOS MEDIA

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square